Yankie bar

Den populære Yankie bars utrolige historie

En populær spise blandt den danske befolkning, er noget du uden tvivl har hørt om før – og garanteret også smagt. Yankie baren er nemlig elsket af langt de fleste mennesker, der har prøvet den. Og dette er med god grund. En Yankie bar fra mærket Toms består nemlig af karamel, nougat og mælkechokolade. Disse ingredienser er kombineret i én bar, hvis smag ikke kan lignes med nogen anden. Men hvordan opstod ideen til denne unikke chokoladebar?

Yankie baren blev produceret af Toms umiddelbart efter Anden Verdenskrig. Her blev firmaet bedt om at lave en chokoladebar til de amerikanske tropper i Tyskland, idet dette var en nemmere og billigere løsning end at skulle transportere varerne over Atlanten. Efter denne ukonventionelle introduktion på markedet, blev Yankie baren populær hos begge befolkningsgrupper – både danskerne og amerikanerne. Herefter skulle der ikke gå længe inden salget tog fart og chokoladebaren skulle blive én af de mest populære i hele Danmark. Når du bider ind i en Yankie bar, bider du ind i en lække bid af historien.

En Yankie bar er en fremragende kilde til energi

Men en Yankie bar er ikke blot elsket fordi den er velsmagende. Mange mennesker nyder netop denne spise, fordi den er en god måde at få lidt ekstra energi på. Særligt når man sent på dagen går sukkerkold på kontoret, er det altid en god idé at hive en Yankie bar frem, for at få det ekstra skud energi. Tilsvarende, er der mange studerende der benytter sig af dette, når det bliver en sen dag på læsesalen. Der er mange situationer i alle menneskers liv hvor et skud adrenalin, i form af et mættende tilskud sukker, er livsnødvendigt for at kunne fortsætte dagen. Hvorfor ikke rent faktisk nyde denne snack, ved at vælge en chokoladebar, du uden tvivl vil komme til at elske?

Men det er heller ikke udelukkende som energikilde, at denne chokoladebar kan bruges. Yankie baren findes oftest i sit naturlige habitat: fredag aftens slikskål. Den perfekte kombination af karamel, nougat og mælkechokolade er den ideelle måde at slutte en uge af med, i kombination med en god film.

Spar penge når du køber Yankie bar

Hvis du er hyppig bruger af Yankie barer, er der rent faktisk en hel del penge at spare. Særligt hvis ens sukkerforbrug er højt, kan man sagtens ende med at bruge lidt for mange penge på slik hver måned. Men dette er ikke tilfældet, hvis du benytter dig af denne simple metode: at købe flere ad gangen på tilbud.

På internettet kan der findes fantastiske tilbud på chokoladebarer, hvor man kan købe eksempelvis 32 styk, men hvor stykprisen er betydeligt sænket, end hvis du skulle købe barerne under sædvanlige forhold. Der er rent faktisk en hel del penge at spare på denne måde. Hvis du ikke kan holde fingrene fra en Yankie bar i ny og næ, er der ingen grund til ikke at købe dem billigst muligt.