iphone reparation odense

Hvor meget plads skal du have på din iphone?

Du løber tør for opbevaring – Hvis du mangler plads på din Iphone til at gemme musik, apps og videoer, skal du prøve at hente et større lagerkort, hvis der er en plads til det på din enhed. Eller bare download Google Photos, det vil automatisk sikkerhedskopiere dine billeder, og lagringen vil være i skyen, så kan du frigøre pladsen på din Iphone. Flyt de ting, du ikke bruger særlig ofte på din computer hen til opbevaring.

Når du skal opgradere eller få den nye gadgets:

Er din iPhone så gammel? At der flyver støv fra din telefon, når den ringer – Jeg mener ikke bare nogen få år “men hvis du ikke kan spille Angry Birds uden at den fryser og skal genstarter” Eller måske skal du åbne bagklappen på din Iphone for at kunne bruge den? Ja, så har du har brug for en opgradering. Mange ting er ændret i løbet af fem år eller deromkring, og hvis din Iphone er ældre end en første generations, så fortjener du en ny enhed, så gå ud og find en ny telefon der passer til dig!

Hvis du bogstavelig talt ikke kan bruger den – Er din Iphone så ødelagt at du ikke kan bruger det som en Iphone? Det omfatter ting som hele displayet – og ikke kun glasset, men hele skærmen – eller omfattende vandskader, en knust kameralinse, der gør at den kun er i stand til at fungere på selv det mest basale niveau måde. Hvis dette er tilfældet, kan den ikke reddes. Kontroller af ovennævnte reparationssteder er altid en god idé, men hvis det koster næsten lige så meget at reparere den, skal du gå videre og opgradere, simpelthen fordi du sandsynligvis vil få en ny garanti mod yderligere skader.

Gode råd til at redde en vandskadet iphone

1. Prøv ikke at tænde den! Modstå al ​​hastende! Denne ene bevægelse kan forårsage, at din Iphone stadig er våd. For at stoppe strømmen er det ideelt at fjerne batteriet så hurtigt som muligt, men da de fleste batterier er internt placeret på de fleste smartphonemodeller, kan de fleste brugere ikke gøre dette.

Sæt den ikke i en pose ris, da dette vil medføre mere korrosion på motherboardet.

2. Bring den vandbeskadige enhed til os, mens den stadig er våd for hurtig diagnosticering af vandskaden. Desto hurtige vi får telefonen desto chance er der for at redde den. Start renseprocessen før restaflejringer begynder at blive dannet, dette vil stoppe korrosion før det når at blive slemt.

Vores proces

Der er to trin i vores reparation af vandskader. Vi vil først åbne telefonen op, for at kunne bedømme skaden. Når vi ser, hvilken stand hovedkortene er i, giver vi dig et detaljeret reparations rapport, og du kan derefter afgøre, om du vil gå videre med reparationen hos os, iphone reparation odense.

De næste skridt ville være at sætte bordet i vores ultra lydrensningsproces. Denne proces er fremragende til fjernelse af rester og korrosion, selv på mikroskopiske niveauer.

Hvilke komponenter kan være skadet?

Disse dele omfatter almindeligvis batteriet, dockingstikkene, flexkablerne, de mekaniske knap-flexkabler, nærhedsfølerne, øretelefonerne, mikrofonerne, højttalerne og displayenhederne. Når enheden er fuldt repareret, returneres den til dig.