Smart udstyr til din nye klinik

Jeg synes det er træls at købe sig en praktisk massagebriks. Den skal helst gerne være flot, god og moderne. Heldigvis eksisterer der en hjemmeside med smarte simple løsninger ved køb af massage brikse. Siden der tales om er Altermed.dk, de er fantastiske vedrørende service og garanti. Siden besidder også et bredt professionelt sortiment af brikse.

I kan samtidig købe lækre saddelstole og fodplejestole på sitet. Sitets prissatser er mega billige, jeg synes det er langt rarere at handle med et enkelt klik. Sikke surt det er at handle i indkøbscentre. Alle foretrækker at undgå alt det rod.

I burde prøve en dybdegående omgang hotstones. Jeg havde aldrig opsøgt det før jeg fandt dem inde på altermed. Jeg havde lysten til at prøve dem hos vores dygtige massør. Det var super lækkert og smertelindrende, så det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Jeg havde en veninde som har sin egen klinik. Hun var ude og forhøre sig om noget kvalitets fodplejeudstyr til hendes skønhedsklinik. Vi sendte hende webshoppen, og siden hen har hun bestilt alt sit klinikudstyr på shoppen. Hun taler så ekstremt godt om webshoppen, at vi på ingen mulig måde kunne lade være med at lave dette blogindslag. Der er mange klinikejere som burde kende til dette, og jeg har tænkt mig at sprede budskabet. Så tag et smut ind på webshoppen og se om de har et eller andet til dig.

 

smart klinikudstyr
smart klinikudstyr